FAQ

Frequently Asked Questions

Kun je de informatie die je zoekt hier niet vinden? Neem dan direct contact met ons op. 

Producten

Ja, voor de Sorbo vloerapparaten verkopen wij vervangende doeken. Deze zijn vaak verkrijgbaar op dezelfde verkooppunten waar wij ook de vloerapparaten aanbieden.

Wij adviseren om altijd voor gebruik de gebruiksaanwijzing te lezen. Hierin staat omschreven voor welke oppervlakken het product geschikt is.

Wij adviseren om voor het wassen eerst de wasvoorschriften te raadplegen. Gekleurde doeken kunnen afgeven. Was ze daarom de eerste keren apart om afgeven te voorkomen.

Zodra er geen vocht meer bijkomt is de vochtvanger uitgewerkt en dient deze vervangen te worden door een navulling. Haal voor het legen de korrelkorf van de kan en giet de kan leeg in de gootsteen of in het toilet. Spoel hierna grondig na.

Gemorste vloeistof kan vlekken veroorzaken. Als dit gebeurt, raden wij aan het oppervlak grondig te reinigen met veel lauw warm water, dit grondig op te deppen en indien nodig dit te herhalen.

Verkooppunten

Het assortiment van Sorbo verschilt per winkel(keten). De Sorbo Premium lijn is o.a. verkrijgbaar bij verschillende bouwmarkten. De Sorbo Quick & Easy collectie, Tropical Cleaning collectie en de Sorbo Essentials zijn o.a. te vinden bij verschillende supermarkten en warenhuizen. 

Het is ook mogelijk om Sorbo producten online te bestellen. U kunt een ruime keuze uit ons assortiment vinden bij www.plein.nl en www.bol.com. Wij bieden onze producten tevens aan via de webshops van verscheidene supermarkten.