Sinterklaas 3

Jouw huis Sorbo Schoon met de feestdagen

Hoe krijg jij jouw huis echt ‘Sorbo schoon’ tijdens de feestdagen? Het valt niet mee om in deze drukke decembermaand het huis aan kant te krijgen. Maar met de juiste Sorbo producten wordt het huis blinkend schoon voor de feestdagen. Wij helpen je de feestdagen door.

 

Sinterklaas: zie ginds komt de rommelpiet uit Spanje weer aan

Tijdens de oer-Hollandse pakjesavond is het natuurlijk beregezellig in huis. De rommelpiet strooit pepernoten rond en de kinderen scheuren het pakpapier in no-time van de cadeautjes. Jammer dat jij na afloop met een rommelige woonkamer zit.

Wij hebben hier wat op bedacht. Vang al het cadeaupapier meteen op in een mand. Zit er plastic om het cadeau heen, verzamel dat dan in een aparte mand om het afval gescheiden te kunnen weggooien. Om het extra leuk te maken kun je er een spelletje van maken: wie raak gooit krijgt een pepernoot! Veeg na afloop snel de alle rotzooi op met een veger en blik, en de woonkamer is weer gezellig. Nu kan iedereen fijn met zijn cadeaus gaan spelen.

 

Heel Holland bakt: hoe lekkerder de taart, hoe chaotischer de keuken

Heb jij door Heel Holland Bakt ook de bakkriebels gekregen? Soms lijkt het wel of de smaak van de taart samenhangt met de staat van de keuken. Hoe lekkerder de taart, hoe erger de keuken eraan toe is. Met onze tips heb jij gelukkig vliegensvlug de keuken aan kant.

In Heel Holland Bakt zie je vaak dat een bakker veel moet wachten. Als je thuis aan het bakken slaat, kun je deze wachttijd efficiënt gebruiken. Moet je bijvoorbeeld wachten tot je deeg gerezen is? Was dan gelijk even wat spullen af. Met de Sorbo Quick & Easy doe je gemakkelijk een afwasje tussendoor. Het aanrecht houd je gemakkelijk schoon met de Switch Vaatdoek. Deze microvezeldoek neemt vuil op terwijl de zeemlaag van de Switch zorgt voor een glanzend resultaat. Zo kun jij jouw bakkunsten etaleren in een blinkende keuken!

Nu de keuken weer schoon is kunnen jij en je familie heerlijk van de taart genieten. Of eet jij de taart alleen op?

HHB 2

 

Kerst: snel schoonmaken want de visite staat voor de deur

Het is heel gezellig om de familie over de vloer te hebben met kerst. Maar laten we eerlijk zijn: het zorgt ook voor schoonmaakstress. Gelukkig heeft Sorbo daar iets op gevonden. Dweil voor de visite komt snel de vloer met de Sorbo Spraymop. Met deze mop heb je geen emmer sop nodig, dus het dweilen is zo gebeurd. Neem daarna nog snel de salontafel af met een microvezeldoek. Deze doek neemt gelijk al het vuil mee, dus je tafel is in een keer schoon. Hang tot slot een fleurig microvezeldoekje over het aanrecht en klaar is kees!

Heb je een echte kerstboom in je woonkamer staan? Geef deze dan voldoende water. Bomen verliezen hun naalden minder snel als ze voldoende vocht krijgen. Zo voorkom je dat jouw woonkamervloer op een bos gaat lijken.

Wat natuurlijk ook bij de kerst hoort zijn kerstkaarten. Heb je er veel gekregen? Hang ze dan op aan een waslijntje met onze mooie Botanical wasknijpers. Zo liggen de kaarten niet in de weg en heb je extra kerstdecoratie.

 

Oud & Nieuw: de knallende afsluiter van de feestmaand

Je hebt inmiddels al twee feestdagen en de bakkriebels van Heel Holland Bakt overleefd. Je hebt jouw huis deze maand al vaak schoongemaakt. Goed bezig! Geef jezelf maar even een schouderklopje. Nu mag je je voorbereiden op de klapper van de maand, van het jaar zelfs. Oud en nieuw staat voor de deur.

Vier je een feestje bij jou thuis? Dan gaan er met alle oliebollen en glazen champagne waarschijnlijk veel mensen naar het toilet. Maak daarom tussendoor het toilet een keer schoon met de Quick & Easy wc-borstel. Je kunt deze borstel vullen met wat schoonmaakmiddel zodat je geen emmer sop nodig hebt. Zo heb je eenvoudig en snel een fris toilet voor de gasten.

Tijdens de avond deel je natuurlijk oliebollen uit. Heeft iemand per ongeluk poedersuiker op het tafeltje gestrooid? Geen paniek: pak het microvezeldoekje van de vorige keer, maar maak hem nu licht vochtig. Zo veeg je in een handomdraai alle poedersuiker op. Nu de crisis is bezworen kun je met elkaar proosten op het nieuwe jaar!