Sorbo Recycling__LD0167_small

De aantrekkingskracht van de Sorbo Smart Catcher

Een duurzame stofdoek die alle andere stofdoeken en wegwerpdoekjes overbodig maakt? Een doek die niet alleen stof, maar ook kruimels en haren op kan nemen? Maak kennis met onze nieuwste vuilmagneetdoek: de Sorbo Smart Catcher! Wil jij weten hoe deze revolutionaire stofdoek precies werkt en wat ons testpanel ervan vindt? Lees dan snel verder!

Revolutie op schoonmaakgebied

Dat onze microvezeldoeken goed kunnen poetsen en stoffen, wist je waarschijnlijk wel. Dankzij de unieke microvezeltechnologie houden deze superdoekjes het stof tussen de vezels vast, waardoor het niet rond gaat dwarrelen tijdens het poetsen. Maar het is niet altijd alleen maar stof en kleine vuiltjes die we tegenkomen tijdens het poetsen. Wat als je nou snel kruimels van de ontbijttafel wilt vegen, of haren van de wastafel? Een gewone microvezeldoek kan deze grotere deeltjes niet goed vasthouden, maar gelukkig kan onze nieuwe Smart Catcher jou daar wel een handje bij helpen!

De Smart Catcher maakt gebruik van moderne ultramicrovezeltechnologie. Een gewone microvezeldoek vangt stof en vuiltjes tussen de vezels en houdt deze daar vast. De Smart Catcher heeft naast de gewone microvezels nog een extra, fijnere laag microvezels die het vuil als het ware naar de vezels toe trekken. Hierdoor kan de Smart Catcher nog meer vuil opnemen dan een gewone microvezeldoek! De doek is bovendien zo sterk dat hij zelfs kruimels en haren op kan nemen. Je zult merken dat je tijdens het stoffen helemaal geen restjes meer achterlaat.

Een gewone microvezeldoek doet zijn werk het beste op gladde oppervlakken, maar de Smart Catcher kan zelfs ruwe oppervlakken schoonmaken dankzij deze sterke aantrekkingskracht. Ideaal voor ruwere tegels of stenen aanrechtbladen! Hij trekt zelfs vuil en stof uit kieren en gaten aan, zodat hij ook ideaal is voor moeilijk bereikbare plekken. De Smart Catcher is heel makkelijk uit te kloppen of schoon te spoelen, zodat de doek zijn krachtige werking keer op keer laat zien. Dankzij het handige formaat pak je hem er makkelijk bij om even te stoffen, maar hij is ook groot genoeg om met een stofwisser te gebruiken. Geen gedoe meer met wegwerpdoekjes, maar een duurzaam alternatief met de Smart Catcher!

Sorbo Smart Catcher

Trekt stof, haren en kruimels aan

Voor een streeploos en stofvrij resultaat

Gemakkelijk uit te kloppen en spoelen

Geschikt voor gladde én ruwe oppervlakken

Ook te gebruiken in combinatie met een vloerwisser

Sorbo__LD0534_small
Naar mijn mening is Smart Catcher een ideaal product als we meubels of vloeren snel willen reinigen zonder gebruik van wasmiddelen en water, waardoor we tijd kunnen besparen.
— Testpanellid

Wat vond ons testpanel ervan?

Om deze wonderlijke werking te testen, hebben wij een aantal van onze trouwe fans gevraagd om deze doek uit te proberen. En het was een succes! Mensen waren erg te spreken over het gemak van de Smart Catcher. Zo vertelt iemand: ‘De Smart Catcher houdt al het stof gemakkelijk vast, waardoor je met één beweging een oppervlak kan reinigen. Ideaal!’ Veel testers waren erg blij met het gemak waarmee de Smart Catcher stof opnam en vast hield, en hoe makkelijk hij vervolgens uit te kloppen was: ‘Het is een hele fijne doek in gebruik. Stofdeeltjes worden echt in de doek opgenomen en niet verplaatst. Ligt makkelijk in de hand. En hij is ook erg makkelijk uit te kloppen.’.

Veel mensen hebben de doek gebruikt om huisdierharen op te vegen, en dat was nog nooit zo gemakkelijk: 'Het veegt de haren van mijn hond makkelijk weg. Top!'. Dankzij de sterke aantrekkingskracht was de doek ideaal voor snelle klusjes, zoals de ontbijttafel schoonmaken: 'Voor het afnemen van de tafel na het eten zeer geschikt.' En de Smart Catcher is niet alleen geschikt voor tafels of kasten. Eén tester zei bijvoorbeeld: ‘Naar mijn mening is Smart catcher een ideaal product als we meubels of vloeren snel willen reinigen zonder gebruik van wasmiddelen en water, waardoor we tijd kunnen besparen.’.

Waar veel mensen ook erg over te spreken waren, was hoe goed de Smart Catcher zijn werk bleef doen, zelfs na veelvuldig gebruik: 'Het neemt heel goed stof op en laat geen stofresten achter bij meermalig gebruik. Heel makkelijk om mee te werken!'. Zelfs na het wassen: 'Ook na veel gebruik: uitwassen, drogen en weer klaar voor gebruik.'

Wil jij hem ook graag gebruiken? Hou dan onze Facebookpagina in de gaten voor verkooppunten bij jou in de buurt!

Testpanel Reviews