Over Sorbo

Sorbo is hét kwaliteitsmerk voor de schoonmaak. Al meer dan 50 jaar is Sorbo jouw hulp in huis. De sponzen, doeken en afwasborstels zijn gemaakt van stevige materialen en voorzien van frisse kleuren. Met Sorbo wordt schoonmaken weer leuk!

Schoonmaakklassiekers

Tegenwoordig hebben we steeds minder tijd voor het huishouden, maar met de juiste hulpmiddelen hoeft het schoonmaken niet veel tijd te kosten. Om het schoonmaken leuker en gemakkelijker te maken heeft Sorbo een ruime selectie aan producten ontwikkeld. In de halve eeuw dat Sorbo bestaat zijn er klassiekers ontstaan zoals de Sorbonettes en de wonderzeem – destijds aangeprezen door de beroemde Saartje uit de serie Swiebertje.

Maar Sorbo staat niet stil: met innovatieve producten zoals de Smartbrush afwasborstel en de Switch wondervaatdoek helpen we jou ook om anno nu het huis schoon te houden.

Houten Afwasborstel
Tropische lijn_original_0004

Echte eyecatchers

Met onze mooie en trendy schoonmaakproducten, is schoonmaken geen straf. Van ananassen en cactussen tot leuke en hippe kleuren: de schoonmaakartikelen van Sorbo zijn het waard om gebruikt en geshowed te worden!